Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Aanvragen van programma Focus & Boost 

Wat leuk dat je het programma Focus & Boost wilt aanvragen. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie voor het maken van afspraak!

Adverteren op Social Media kanalen?

Ben je klaar om te schitteren op de populairste social media platforms zoals Facebook en Instagram? Met gerichte advertenties op deze kanalen kan jij je fanbase uitbreiden, je conversies boosten en je merkbekendheid vergroten. Ik sta klaar om je te ondersteunen en het maximale resultaat uit jouw campagnes te halen. Dus..., adverteren op social media? 

Met de juiste strategie adverteren op Facebook en Instagram

Adverteren op Facebook en Instagram kan zeer effectief zijn om jouw doelstellingen te behalen. Op diverse manieren kun jij Facebook en Instagram adverteren inzetten om jouw doelgroep te vergroten. Zo kun je onder andere meer verkopen uit catalogus, leads genereren of zorgen voor meer naamsbekendheid. 

Facebook en Instagram hebben beide unieke voordelen door hun grote, diverse gebruikersbases, geavanceerde targetingmogelijkheden, variëteit aan advertentieformaten, en krachtige analysetools. Dit maakt het heel erg aantrekkelijk voor het bereiken van precies de doelgroep waar jij op zoek naar bent. 

Onderstaand overzicht geeft een indruk van mijn betrokkenheid bij verschillende bedrijven en projecten in de afgelopen 25 jaar.

Adverteren op social media. Wat zijn de opties?

Facebook en Instagram bieden een diverse advertentiemogelijkheden aan. Welke voor jou het meeste geschikt is, hangt af van jouw situatie. Belangrijk is om helder te hebben wie je doelgroep is en wat je met je campagne wilt bereiken. 
Conversies

Meer conversie
Wil je meer relevant verkeer naar jouw website? Of meer conversie? Afhankelijk van jouw doelstellingen bouw ik een campagne op. Eerst bepalen we de strategie, vervolgens richt ik de campagne zo in dat de juiste boodschap aan de gewenste doelgroep wordt getoond.

Lokaal adverteren

Lokaal adverteren
Heb jij dit weekend Sale? Of een andere interessante lokale boodschap? Met Facebook en Instagram kun je ook lokaal adverteren. Zo bereik je een grotere groep lokale mensen die nog geen klant bij je zijn.

Remarketing

Remarketing
Met remarketing kun je mensen bereiken die bijvoorbeeld al eerder je website hebben bezocht. Zo kun je je doelgroep verder finetunen en je boodschap beter afstemmen op geïnteresseerden. Remarketing is een essentieel onderdeel als je goede resultaten wilt behalen.

Naamsbekendheid

Meer naamsbekendheid
Wil je jouw merk onder de aandacht brengen bij een grote groep mensen? Met Facebook en Instagram kan ik een advertentie zo opstellen dat jouw bereik wordt vergroot en jouw boodschap top of mind blijft.

Leads genereren

Leads genereren
Geef je doelgroep eerst iets waardevols! Na het opgeven van een e-mailadres ontvangt de geadresseerde bijvoorbeeld een must have whitepaper per mail. Zo bouw jij een kwalitatieve database op met potentiële klanten.

Account set-up

Account set-up
Het opzetten van een bedrijfsmanager account voor Facebook en Instagram kan een uitdagende klus zijn. Naast het installeren van een Facebook pixel op je website, moet deze zo zijn geconfigureerd dat jij er in de toekomst de gewenste informatie uit haalt.

Wat kost adverteren op Facebook en Instagram?

Bij Facebook en Instagram betaal je wat je zelf wilt uitgeven. Zo kun je al een advertentie starten vanaf € 5 per week. Het aantal views of het aantal clicks bepaalt uiteindelijk hoeveel mensen er in contact komen met jouw advertentie.

De kosten voor het adverteren op Facebook en Instagram kunnen overigens per branche verschillen. Gemiddeld zijn de kosten per klik (CPC) ongeveer € 0,70 en de kosten per 1000 weergaven (CPM) ongeveer €5.

Mensen die al eerder in contact zijn gekomen met jouw website, kun je bereiken met een remarketing campagne. Dit zorgt voor een veel lagere CPC. Daarom is dit een essentieel onderdeel van een effectieve marketingstrategie.

Lijkt het je wat adverteren op Social Media?

Ben je benieuwd wat adverteren op Social Media voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Veelgestelde vragen

Kun je mij ook helpen met advertenties voor andere platformen?
Ja hoor. Ik kan je helpen met de creatie van communicatieve en conversiegerichte banners voor diverse platformen in verschillende formaten. Maar ook met het opzetten van zakelijke accounts voor Pinterest & LinkedIn kan ik je assisteren.
Kun je mij ook helpen met het verbeteren van mijn landingspagina?
Ik denk dat het essentieel is om ook naar de landingspagina te kijken. Een advertentie zonder een effectieve landingspagina is zonde van het geld als deze niet de gewenste resultaten oplevert waarvoor de advertentie bedoeld is.
crosschevron-downarrow-right