Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Expertises strategie en marketing

Wil je concreet aan de slag met je marketing, en heb je al een duidelijk idee van wat je wilt bereiken? Dan kan ik je misschien ondersteunen met één van mijn expertises. Met deze expertises kunnen we gericht samenwerken om jouw bedrijf te verbeteren. Interesse? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Strategie & Uitvoering

Services voor professionalisering en groei.

1

De positionering verbeteren van jouw business

Wist je dat een duidelijke positionering zorgt voor betere resultaten? Door jezelf duidelijk te onderscheiden van de concurrentie, maak je voor potentiële klanten inzichtelijk waar jouw bedrijf voor staat. Ik assisteer je graag bij het formuleren van concrete doelstellingen en een sterke waardepropositie om jouw positionering te verbeteren.
S.M.A.R.T. doelen
Concurrentieanalyse
Doelgroep analyse
Bepalen waardepropositie
2

De kansen bepalen van de online markt

Om succesvol te zijn in online marketing, is het essentieel om te weten waarop je moet inzetten. Met behulp van diverse onderzoeken kan ik je helpen een effectieve strategie vorm te geven. Zo weet jij beter waar jouw kansen liggen, en waar je aan moet werken.
Websiteanalyse
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentieanalyse
Marketingmiddelen
3

Integratie van marketing in jouw bedrijf

Wil je de touwtjes zelf in handen hebben en begrijpen wat jouw bedrijf moet doen om bedrijfsresultaten te verbeteren? Ik kan je begeleiden bij het opbouwen van een solide basis, het definiëren van heldere doelstellingen, het structureren van processen en het implementeren van meetinstrumenten. Zo beschik jij over een effectieve, geïntegreerde strategie die helderheid en sturing biedt.
S.M.A.R.T. doelen
Customer Journey
Blueprint website
Contentstrategie
Implementatie meetinstrumenten
Methodiek & Rapportages
4

Opzetten van (geautomatiseerde) campagnes

Wil je een online campagne die jouw potentiële klanten raakt en overtuigt? Ik kan je ondersteunen bij het opzetten van zo’n doordachte campagne. We selecteren samen de optimale mix van marketinginstrumenten, afgestemd op jouw doelstellingen, doelgroep en het product of de dienst. Van concept en ontwerp tot aan realisatie zorg ik voor een perfecte uitvoering.
Marketing funnels
Landingspagina
Automation
E-mailmarketing
Google Ads
Google Display Ads
Social Ads
Implementatie meetinstrumenten
5

Adverteren in de zoekmachine

Ben je geïnteresseerd in adverteren via zoekmachines? Ik help je graag met het opzetten van een doeltreffende strategie en het samenstellen van advertenties die optimaal zijn afgestemd op de gekozen zoekwoorden. Ook non-profitorganisaties kunnen bij mij terecht voor advertentiemogelijkheden met Google Grants.
6

Optimaliseren van de vindbaarheid

Wil je door potentiële klanten beter gevonden worden in Google? En ben je ervan bewust dat dit een langdurig en traag, maar effectief proces is? Dan sta ik voor je klaar om te helpen. Optimalisatie is een kwestie van geduld, waarbij we minstens een jaar intensief samenwerken om te zorgen dat jouw vindbaarheid verbetert.
7

Websites & Webshops

Wil je een nieuwe website of webshop die visueel aantrekkelijk is en tegelijkertijd perfect inspeelt op de behoeften van je bezoekers? Mijn specialisatie ligt in het creëren van op maat gemaakte websites en webshops. Deze zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en functioneren naadloos op diverse apparaten.
Websites
Blueprint website
Webshops
avm-logo

Jouw bedrijf klaar 
voor de toekomst

... met de mindset en middelen van nu
left

Jouw ondernemersplan op 1 A4’tje

Met het Lean Canvas Model kun je op een eenvoudige manier jouw bedrijf in kaart brengen. Dit stelt jou in staat om te komen tot de kern: welk probleem van de klant lost jouw product, dienst of bedrijf op? Download ‘m nu gratis, zonder vervelende mailtjes achteraf.

Download

Veelgestelde vragen

Ik wil een nieuwe website. Kun je mij adviseren?
Zeker. Weet je nog niet welk systeem je moet kiezen? Of wil je weten of je je geld goed besteedt? Ik kan je helpen met vragen over websites, automatisering en marketing- en salesinstrumenten. Zo ga jij goed van start.
Kun je mij helpen met Facebook en Instagram Ads?
Als je wil adverteren op de grootste socialmediakanalen, zoals Facebook en Instagram, dan ik je daar zeker bij helpen. Bovendien kan ik bestaande advertenties verbeteren om betere resultaten te behalen.
Kun je mij helpen met het adverteren op Google?
Zeker. Ik kan je helpen bij het opzetten van Google Display en Google Search campagnes. Daarnaast kan ik huidige campagnes optimaliseren voor een beter resultaat.
crosschevron-downarrow-right