Wil je ook adverteren in de Google zoekmachine?

Wil je adverteren in de Google zoekmachine en opvallen tussen de zoekresultaten? Of wil je adverteren op relevante websites, apps en YouTube? Als gecertificeerd Google Ads specialist kan ik jou helpen om online te groeien. 


parel-en-moer-icon
Zoekwoordenanalyse
Op basis van een zoekwoordenanalyse bepalen we jouw kansen. Zo weten we welke zoekwoorden jouw klanten gebruiken, en waar de concurrentie laag is. We starten met het laaghangende fruit, voor een snel en interessant resultaat.


parel-en-moer-icon
Campagne opbouw
Wat wil je bereiken? En wie wil je bereiken? Deze vragen zijn leidend bij de opbouw van jouw campagne. Ook is het belangrijk om vooraf te bepalen welk bedrag je maandelijks wilt besteden aan het adverteren op Google? Met de rekentool van Parel & Moer kun je een inschatting maken van het rendement op jouw campagne. 


parel-en-moer-icon
Advertenties
Het succes van jouw campagne hangt samen met de kwaliteit van de Google Ads (AdWords) advertenties. Parel & Moer helpt je graag! We zorgen voor een een goede samenhang tussen zoekwoorden, advertentie en bijbehorende landingspagina. Hoe hoger jouw kwaliteitsscore bij Google, hoe groter de kans op een goed rendement.


parel-en-moer-icon
Optimalisaties
Door jouw Google Ads campagne te monitoren kunnen we deze  – waar nodig – aanpassen en verbeteren. Zo halen we het maximale uit jouw budget. Maandelijks ontvang je een rapport, zodat jij de prestaties van je campagne goed kunt volgen. 


Benieuwd wat Google Ads voor jouw merk of bedrijf kan betekenen? Neem contact voor een vrijblijvend potje sparren. Liever nog even verder kijken? Bekijk dan eens onze diensten onder design, online marketing of contentcreatie

%MINIFYHTML134abbe915b18de5e3871cb95714c9974%

Onze andere online marketing services