Interface Design

Jouw online bezoekers in beweging brengen. Meer conversie genereren. Is dat wat je zoekt? Wij ontwerpen webshops, websites en apps die daarvoor zorgen. Hoe? Door een user interface (gebruikersomgeving) te creëren, waarbij alles draait om duidelijkheid voor de bezoeker en een optimale user experience (gebruikerservaring). Want hoe blijer de bezoeker, hoe vaker hij als klant terugkomt.

Zin in een middagje sparren? Wij denken graag met je mee. Samen kunnen we in kaart brengen wat jouw bezoekers willen en verwachten.

Design experience

Wireframe
Wat zijn de behoeften van jouw online bezoekers? En sluit het concept hierbij aan? Dit brengen we in kaart met behulp van een wireframe. Van hieruit gaan we aan de slag met het design of een prototype.

Design
Jij wil dat de user experience op elk device optimaal is. Wij ook. Daarom ontwerpen we altijd responsive, en vaak volgens de methodiek ‘mobile first’. Eerst het design voor mobiel, dan pas voor tablet en desktop.    

Prototype
Hoe gebruiken en ervaren mensen de webshop, website of app? Om de user experience te testen kunnen we eerst een prototype maken. Dit levert waardevolle feedback op voor het doorontwikkelen van het product.