retail marketing

De merkenbouwer

Een merk sterk neerzetten en uitbouwen? Daar komt veel bij kijken. Heel erg veel. Dan is het fijn om iemand te hebben die met je meedenkt. Die sturing geeft, en je ook verteld wat je beter niet kunt doen. 

Mijn naam is Marco van Keijzerswaard. En ik kan je daarbij helpen. Al bijna 20 jaar ben ik actief als ondernemer op het gebied van marketing, design en internet. Mijn ervaring, kennis en skills zet ik bij Parel & Moer in voor één doel: jou helpen om verder te komen. 
Ik kruip in de huid van jouw merk of dienst. Zo kunnen we juist datgene kunnen communiceren wat jouw merk zo belangrijk of uniek maakt. Vanuit een gedegen plan zetten we jouw merk of bedrijf op de kaart, en werken we op een goede manier aan naamsbekendheid, leads en omzet. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? In een vrijblijvend gesprek, vertel ik jou graag meer over de mogelijkheden. 

parel-en-moer-icon
Voor wie werk ik?
Voor eenmanszaken, bedrijven en merken in het MKB-segment die graag een stap verder willen. Die een duwtje in de goede richting nodig hebben, of die een concrete vraag hebben. Bijvoorbeeld over het opzetten van e-mailtemplate of webshop. Ik werk pragmatisch en doelgericht. Lever ik een website of webshop op? Dan kun jij daar vervolgens zelf mee aan de slag. Zo blijven de kosten beperkt – en kun jij zelfstandig verder.

parel-en-moer-icon
Voor wie heb ik gewerkt?
Van kleine tot zeer grote klanten. De ene keer werd ik ingehuurd voor een snel klusje, de andere keer voor het uitwerken en uitvoeren van een complete marketingstrategie. Hieronder een lijst van merken waarvoor ik in de afgelopen 20 jaar heb gewerkt. 
’t Idee
8x4 
Adfocom
Africa Unsigned
Air Connection
Ballast Nedam
Bloomlinx
Citybox
CMC
Delta Forte
Douwe Egberts 
Effect adviesgroep
Frontz

Gallery Tailors 
Gemeente Haarlem
ING 
Just another shop 
Kawasaki 
Kristal
Labelplaza
Likeminds
Loreal 
Microsoft 
Munro Tailoring 
Nivea 
Nurminen

NYSE Euronext
Paswerk
Pearle
Puc 
QNS
Rieken & Oomen
Ster 
Tele 2
Telecombinatie
Tradespace
Unger Hielkema
Vrolick
Xpol

parel-en-moer-icon
Tarief & strippenkaart
Parel & Moer hanteert een schappelijk uurtarief. Ook kun je kiezen voor een strippenkaart. Daarmee kun je mij inzetten voor de kleinere klusjes, tegen een gereduceerd tarief. Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Let’s meet!