logo

Digital 
Creative 
Development.

Online business consultant: jouw coach voor online marketing!

Wil je niet het wiel opnieuw uitvinden? Wil jij liever concreet bezig zijn met stappen die ertoe doen? Als online business consultant kan ik jou bijstaan in de online groei van jouw bedrijf. Ik zorg er als coach voor dat online marketing op een goede manier binnen jouw bedrijf wordt geïmplementeerd.
marco

Wat doe ik als online business consultant?

Als online business consultant help ik bedrijven bij het goed integreren van marketingmiddelen en marketingprocessen. Veel bedrijven doen iets aan marketing, maar vaak gebeurt dit niet consequent, consistent en zonder meetbaar doel. En dat is zonde! Want zonder doel en enige regelmaat worden de gewenste resultaten waarschijnlijk niet behaald.

Toch meer op zoek naar bedrijfsadvies?

Kijk dan eens op adviesvanmarco.nl voor business coaching en advies.
MEER INFORMATIE

Mijn werkzaamheden als online
business consultant

Online marketing strategie

Goede marketing begint bij goede voorbereidingen. Weet jij nog niet wat je moet doen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Ik kan je helpen met een online marketing analyse en een contentstrategie. Zo heb je een goede basis om mee verder te gaan.

Strategische begeleiding
Heb je een duidelijke strategie uitgestippeld? En vind je het fijn als er soms iemand met je meekijkt? Dat kan! Per week, maand of kwartaal kunnen we behaalde resultaten bespreken. Ook analyseren we waar we conversies kunnen optimaliseren of misschien nieuwe campagnes kunnen lanceren.
Professionalisatie van de communicatie
Professionele en eenduidige communicatie is essentieel voor jouw naamsbekendheid en uitstraling. Aan de hand van een styleguide zal ik diverse uitingen uitwerken. Dit geeft jou genoeg handvatten om divers materiaal professioneel in jouw bedrijf te implementeren.
Set up van diverse marketingtools

Het goed inzetten van de juiste marketingtools is een vak apart. Ik kan de volgende marketingtools voor je opzetten:

  • Facebook Advertising
  • Google Search & Display campagnes
  • E-mailmarketing

Benieuwd wat ik als coach voor 
jouw marketing kan betekenen?

In een handig overzicht kun je de adviesdiensten vergelijken. Zo heb je meteen een goed beeld wat voor jou interessant kan zijn.

Een keer sparren? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Veelgestelde vragen

Werk jij als online business consultant ook op locatie?
Mijn werk is er niet op ingericht om op locatie te werken. Als online business consultant help ik bedrijven op weg en zet ik de grotere lijnen uit. Zo kan ik meerdere bedrijven helpen met het advies wat ik kan geven.
Kan ik je ook bellen als ik een vraag heb over bijvoorbeeld Wordpress?
Alleen als je een website of webshop door ons hebt laten maken. Dan is dat absoluut een service die we bieden.
Ik heb een eenmanszaak. Is een online marketing consultant dan niet te veel voor mij?
Nee hoor. Het is onmogelijk om altijd maar alles in je eentje te doen. Daarom is hulp van een specialist juist voor eenmanszaken soms een goed idee. Waar nodig wil ik je graag ondersteunen.
Doe je alles zelf? Of werken er meer online marketing consultants bij Parel & Moer?
Parel & Moer is een eenmanszaak met één aanspreekpunt. Ik ben degene die al jouw vragen zal beantwoorden. Dat maakt het voor jou wel zo overzichtelijk. Doe ik het in mijn eentje? Nee, niet alles. Ik werk samen met een aantal specialisten op hun vakgebied, die mij weer ondersteunen en aanvullen. Zo profiteer jij van het beste resultaat
chevron-down