Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Marco van Keijzerswaard

Online business consultant

Wil je niet het wiel opnieuw uitvinden? Wil jij liever concreet bezig zijn met stappen die ertoe doen? Als online business consultant kan ik jou bijstaan in de online groei van jouw bedrijf. Als adviseur zorg ik ervoor dat online marketing op een goede manier binnen jouw bedrijf wordt geïmplementeerd.

Wat doe ik als online business consultant?

Als online business consultant help ik bedrijven bij het goed integreren van marketingmiddelen en marketingprocessen. Veel bedrijven doen iets aan marketing, maar vaak gebeurt dit niet consequent, consistent en zonder meetbaar doel. En dat is zonde! Want zonder doel en enige regelmaat worden de gewenste resultaten waarschijnlijk niet behaald.

Mijn werkzaamheden als online business consultant

Online marketing strategie

Goede marketing begint bij goede voorbereidingen. Weet jij nog niet wat je moet doen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Ik kan je helpen met een online marketing analyse en een contentstrategie. Zo heb je een goede basis om mee verder te gaan.

Strategische begeleiding

Heb je een duidelijke strategie uitgestippeld? En vind je het fijn als er soms iemand met je meekijkt? Dat kan! Per week, maand of kwartaal kunnen we behaalde resultaten bespreken. Ook analyseren we waar we conversies kunnen optimaliseren of misschien nieuwe campagnes kunnen lanceren.

Online Business consultant voor professionele communicatie

Professionele en eenduidige communicatie is essentieel voor jouw naamsbekendheid en uitstraling. Aan de hand van een styleguide zal ik diverse uitingen uitwerken. Dit geeft jou genoeg handvatten om divers materiaal professioneel in jouw bedrijf te implementeren.

Set up van diverse marketingtools

Het goed inzetten van de juiste marketingtools is een vak apart. Ik kan de volgende marketingtools voor je opzetten:

Benieuwd wat ik als adviseur voor jouw marketing kan betekenen?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

crosschevron-downarrow-right