Digital 
Creative 
Development.

Online marketing advies voor jouw bedrijf!

Herken je het volgende? Je werkt met diverse partijen voor verschillende marketinginstrumenten, maar toch heb je niet het gevoel dat het geheel bijdraagt aan jouw visie. Je bent niet de enige! Vaak ontbreekt het aan een breder plan. Een plan waarbij verschillende marketinginstrumenten elkaar aanvullen en bijdragen aan een groter geheel. Parel & Moer helpt bedrijven met marketing advies op maat. Wij zorgen dat de neuzen van alle betrokkenen dezelfde kant op staan. 

Marketing advies op maat!

Online marketing advies is – naar ons idee – pas goed als dit ook goed binnen organisaties kan worden geïmplementeerd. Wij geven je meer duidelijkheid in je strategie, zodat je klaar bent voor de toekomst. 
Neem contact op

Weet wat je kunt verbeteren

Jouw huidige situatie is vaak een goed uitgangspunt voor vervolgstappen. Zo kun je zien wat je moet verbeteren en wat wellicht overbodig is. Wij bieden diensten aan die jou hier meer inzicht in geven. Zo kun je zelf al bepalen wat belangrijk is. 

Website analyse

Bij een website of webshop analyse wordt jouw aanwezigheid en jouw autoriteit op Google bekeken. We analyseren ook de techniek, content, snelheid en veiligheid van je website. En is je website conversiegericht opgezet? Dit is een belangrijk element, als je wil dat een potentiële klant actie onderneemt.

Customer Journey analyse

Hoe ervaart jouw (potentiële) klant jouw dienstverlening? Draagt elke stap bij aan een positief gevoel? Een positieve ervaring kan zorgen voor meer naamsbekendheid en een hogere conversie. In een Customer Journey analyse bekijken wij de verschillende fases die een (potentiële) klant doorloopt, en wat je kunt verbeteren.

Keyword advies

In een keyword analyse onderzoeken we welke keywords waardevol zijn voor jouw bedrijf. Welke keywords zullen het meest bijdragen aan een positief resultaat? Deze analyse is een belangrijke stap voordat je aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie (SEO) of online adverteren (SEA).

Wil jij meer duidelijkheid in je online marketing strategie?

Wil je weten hoe jij ervoor staat? En wat je kunt verbeteren? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
neem contact op
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram