Online marketing advies op maat!

Wil je meer duidelijkheid in jouw online marketing strategie, en online marketing advies op maat? Parel & Moer helpt bedrijven met het maken van duidelijke marketingkeuzes en het effectief inzetten van diverse marketingmiddelen.

Meer duidelijkheid in jouw online marketing strategie

Onze Online Business Audit is een analyse van jouw bestaande communicatie- en marketingmiddelen. Het doel van deze analyse is inzicht geven in de verbeterpunten en nieuwe mogelijkheden, het opzetten van een strategie en het geven van een plan van aanpak. Zo volg je vanuit gedegen online marketing advies de juiste stappen voor een goede strategie.

Waarom is goed online marketing advies belangrijk?

Wil je beter gevonden worden op Google, je zichtbaarheid vergroten of een hogere conversie? De mogelijkheden om dat te bereiken zijn enorm. Zo kun je een Google Ads of Facebook campagne opzetten. Of werken aan het verbeteren van je zichtbaarheid op Instagram. Of maandelijks een nieuwsbrief sturen naar je bestaande klanten. En natuurlijk niet te vergeten wekelijks je mooiste beelden op Pinterest publiceren. Maar wat werkt, en wat werkt niet?

Het is prettig als al die tijdsinvestering niet voor niets is geweest. Een goede online marketing strategie is daarom een belangrijke eerste stap. Parel & Moer kan als online marketing adviesbureau hierbij helpen. Met de juiste eerste stappen bespaar je veel kostbare tijd. En door het gebruik maken van de juiste meetinstrumenten weet je beter wat er veranderd moet worden om het wel te laten werken.

Welk online marketing advies kun je van ons verwachten?

Op basis van jouw wensen, doelstellingen en jouw huidige marketingmiddelen bepalen we de insteek van het onderzoek. Het resultaat van het onderzoek zullen we zoveel mogelijk meetbaar onderbouwen.

Merkadvies

In een merkanalyse bekijken wij jouw online positionering ten opzichte van jouw concurrenten. Zo analyseren we jouw sterke en zwakke punten. Vervolgens bekijken we waar jij het verschil kunt maken ten opzichte van jouw concurrenten.

Customer Journey advies

Hoe ervaart jouw (potentiële) klant jouw dienstverlening? Draagt elke stap bij aan een positief gevoel? Een positieve ervaring kan zorgen voor meer naamsbekendheid en een hogere conversie. In een Customer Journey Analyse bekijken wij de verschillende fases die een (potentiële) klant doorloopt, en wat er kan worden verbeterd.

Website advies

In een website analyse wordt jouw aanwezigheid en je autoriteit op Google bekeken. We kijken tevens naar de techniek, content, snelheid en veiligheid van je website. En is je website conversiegericht opgezet? Een belangrijk element als je wil dat een potentiële klant actie onderneemt.

Keyword advies

In een keyword analyse gaan we op zoek naar potentiële keywords. Dit zijn keywords die waardevol zijn voor jouw bedrijf, en die het meest zullen bijdragen aan een positief resultaat. Een keyword analyse is een belangrijke stap voordat je aan de slag gaat met online adverteren (SEA) of SEO.

 

Online adverteren advies

Ben je zelf al aan de slag gegaan met Facebook Ads, maar krijg je niet het gewenste resultaat? Afhankelijk van jouw doelstellingen gaan we jouw mogelijkheden onderzoeken. Zo kijken we onder andere naar de instellingen, boodschap, landingspages en de mogelijkheden om nieuwe doelgroepen (custom audiences) aan te boren.

Marketingmix advies

Een perfecte marketingmix is een mix van marketingmiddelen die complementair zijn aan elkaar en niet afzonderlijk hetzelfde verhaal vertellen. Denk bijvoorbeeld aan e-mailmarketing, content marketing, social ads en marketplaces. In een onderzoek bekijken we hoe deze middelen zich tot elkaar verhouden, en wat er verbeterd kan worden.

 

Een concreet marketingplan om mee aan de slag te gaan

Goed online marketing advies is – naar ons idee – pas goed als dit ook goed binnen organisaties kan worden geïmplementeerd. Daarom helpen we om elk online marketing advies te gieten in een concreet marketingplan.

Wat kost online marketing advies?

Een eerste gesprek kost bij ons niets. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we waar je advies over wilt hebben, en waarin we je kunnen adviseren. We bespreken dan direct wat ons al is opgevallen en waar we wellicht mee aan de slag kunnen. Online marketing advies is uiteraard maatwerk. Een op maat gemaakt plan speciaal voor jou!

Waarom online marketing advies van Parel & Moer?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Up-to-date vakkennis
  • Netwerk van specialisten
  • Brede en specialistische marketingkennis
  • Eén aanspreekpunt