fbpx

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Marco van Keijzerswaard

SEO Check? Vraag een gratis SEO quickscan aan voor jouw website

Het hebben van een goede website is essentieel voor elk bedrijf dat online actief is. Echter, het bouwen van een website is slechts één stap. Om ervoor te zorgen dat je website ook daadwerkelijk gevonden wordt door potentiële klanten, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Wil jij een SEO check? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan.

Gratis SEO quickscan voor jouw website

Wat leuk dat je een SEO quickscan wilt aanvragen. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

SEO check

Wat kun je van de SEO quickscan verwachten?

Nadat ik je aanvraag heb ontvangen, zullen we eerst telefonisch bespreken wat je wilt bereiken. Op deze manier kan ik direct beoordelen hoe je ervoor staat en waar mogelijk meteen advies geven. Soms is dit al genoeg en is het beter om eerst met andere zaken te beginnen. Sommige bedrijven zijn bijvoorbeeld meer gebaat bij het gebruik van Google Ads of Social Ads, of is het juist verstandig om de hele website eerst te herzien. Mocht dit het geval zijn, dan zal ik je telefonisch adviseren over de vervolgstappen die je kunt nemen. Als dat niet nodig is, ga ik aan de hand van jouw doelstellingen aan de slag. Na het voltooien van het onderzoek zullen we het rapport samen doornemen, zodat je precies weet welke verbeteringen er moeten worden doorgevoerd.

Hoe ziet een SEO quickscan check eruit?

Een SEO quickscan is maatwerk, afgestemd op de specifieke kenmerken van je website en bedrijf. Op basis van ons gesprek kan je onderstaand van mij verwachten:

Technische analyse

Allereerst doe ik een grondige technische doorlichting. Klopt de opmaak en codering van je website? Zijn de pagina's mobielvriendelijk? Hoe is de laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website? Ook kijk ik naar de beveiliging van je website, zoals het gebruik van SSL-certificaten en eventuele kwetsbaarheden in de code. En controleer ik of je website voldoet aan de geldende webstandaarden en SEO-richtlijnen.

Content kwaliteit

Daarna kijk ik naar de content. Heb je voldoende unieke tekst over relevante zoektermen? Of zijn er nog witte vlekken die om content vragen? Ook de vindbaarheid van afbeeldingen en video's zal ik checken. En ik zal controleren of de content goed gestructureerd is met relevante koppen en tussenkopjes. Daarnaast bekijk ik of er gebruik wordt gemaakt van interne links en of er externe links zijn naar andere relevante websites.

Linkprofiel

Essentieel is ook het in kaart brengen van je linkprofiel. Van welke andere sites krijg je links? Hoe kwalitatief zijn deze links? Dit geeft inzicht in de autoriteit van je website, en hoe goed je scoort in zoekmachines zoals Google.

Ranking analyse

Natuurlijk kijk ik ook naar je posities in Google. Hoe scoor je op belangrijke zoektermen? Hierbij vergelijk ik je posities ook met die van concurrenten, zodat je kunt zien waar je nog potentiële verbeteringen kunt doorvoeren op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ik zal ook kijken naar eventuele problemen met betrekking tot indexering en crawlability, zodat je zeker weet dat je website goed wordt geïndexeerd door zoekmachines.

Quick wins

Op basis van alle bevindingen geven we tot slot een overzicht van quick win optimalisaties. Welke aanpassingen kun je snel doorvoeren voor betere rankings? Denk aan het toevoegen van content, verbeteren paginatitels, etc.

Langetermijnplan

Tevens stel ik een langetermijn SEO plan op. Welke grotere aanpassingen zijn nodig voor nog betere vindbaarheid over pak 'm beet een jaar? Dit kan gaan over uitbreiden content, linkbuilding campagnes, etc.

De voordelen van mijn SEO check

  • Kosteloos: het aanvragen van de SEO check is volledig gratis en vrijblijvend

  • Maatwerk: de check wordt volledig afgestemd op jouw website en bedrijf

  • Concrete adviezen: ik geef direct bruikbare tips over quick wins en langetermijn optimalisaties

  • Up-to-date: ik baseer mijn analyse, met gebruik making van expertise tools, op de allernieuwste SEO inzichten en ontwikkelingen

Kortom, met mijn gratis SEO check krijg je een uitgebreide en actuele analyse van je website. Zo kun je gericht aan de slag met het verbeteren van de zoekmachine vriendelijkheid en online vindbaarheid!

avm-logo

Jouw bedrijf klaar 
voor de toekomst

... met de mindset en middelen van nu
left

Jouw ondernemersplan op 1 A4’tje

Met het Lean Canvas Model kun je op een eenvoudige manier jouw bedrijf in kaart brengen. Dit stelt jou in staat om te komen tot de kern: welk probleem van de klant lost jouw product, dienst of bedrijf op? Download ‘m nu gratis, zonder vervelende mailtjes achteraf.

Download

Veelgestelde vragen

crosschevron-downarrow-right