fbpx

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

Vul je gegevens in

...en belooft, ik stuur je geen vervelende mailtjes. 

SEO optimalisatie: verbeter de zichtbaarheid van je website in Google.

Laat je niet achterop raken in de zoekresultaten van Google; neem het heft in handen met doelgerichte SEO optimalisatie. Ik bied ondersteuning op het gebied van technische optimalisatie, zoekwoorden onderzoek, contentcreatie en linkbuilding om de kwaliteit en autoriteit van je website te versterken. Zo bereik je een toppositie in de zoekresultaten van Google en val je meer op bij je doelgroep.

Gratis SEO quickscan voor jouw website

Wat leuk dat je een SEO quickscan wilt aanvragen. Laat je gegevens achter, dan stuur ik je binnen 24 uur een reactie!

SEO optimalisatie

Resultaatgerichte SEO optimalisatie: essentieel voor jouw online succes

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onmisbaar voor de online aanwezigheid van je onderneming. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, kun je een prominente plek verwerven in de zoekresultaten wanneer potentiële klanten zoeken naar voor jou relevante termen. Deskundige hulp is hierbij cruciaal, en ik sta klaar om je te begeleiden.

SEO optimalisatie in de vorm van cocreatie?

Het verbeteren van je online vindbaarheid kan intensief zijn, zowel qua tijd die het kost voordat je content zichtbaar wordt als de inspanning die nodig is voor het creëren van effectieve content. Daarom zet ik in op samenwerking en cocreatie. Ik leid je door het proces van SEO optimalisatie, ik help je met een contentstrategie en spring bij waar nodig, altijd met het oog op het behalen van concrete resultaten. Wil je SEO optimalisatie volledig uitbesteden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ben je klaar om in 2024 je SEO-strategie te versterken?

Sta je in 2024 klaar om je SEO-strategie nieuw leven in te blazen? Ik kan je daarbij ondersteunen, of je nu kiest voor een samenwerkingsverband of volledige uitbesteding. Vraag een gratis SEO-scan aan of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

avm-logo

Jouw bedrijf beter zichtbaar in 2024

... met de mindset en middelen van nu
icoon-ondernemersplan

Jouw ondernemersplan op 1 A4’tje

Met het Lean Canvas Model kun je op een eenvoudige manier jouw bedrijf in kaart brengen. Dit stelt jou in staat om te komen tot de kern: welk probleem van de klant lost jouw product, dienst of bedrijf op? Download ‘m nu gratis.

Download

Veelgestelde vragen

Waarom bied je ook SEO in de vorm van co-creatie aan?
Voor ZZP'ers en kleinere MKB-bedrijven is het nuttig om marketingactiviteiten zelf te kunnen uitvoeren. Door middel van een co-creatie samenwerking kan ik ondersteuning bieden, waardoor het verbeteren van je SEO geleidelijk een interne activiteit wordt.
Wat kun je allemaal doen om de vindbaarheid te verbeteren?
Om de vindbaarheid van een website te verbeteren, kan ik SEO-technieken toepassen zoals het optimaliseren van trefwoorden, het verbeteren van de site-architectuur, het creëren van kwalitatieve inhoud, en het opbouwen van backlinks. Ook adviseer ik over sociale media strategieën en het gebruik van analytics voor inzichten en aanpassingen.
crosschevron-downarrow-right