logo

Digital 
Creative 
Development.

SEO quickscan

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Met een SEO quickscan krijg je een goed beeld van de technische aspecten van jouw website. Een technisch goed opgezette website is de basis wanneer je aan de slag wil gaan met online marketing. Want wist je dat Google ‘goede’ websites beloont in de zoekresultaten?

Wat biedt een SEO quickscan rapportage jou?

In een gedetailleerd rapport ontvang je verbeterpunten voor jouw website, die je direct zou kunnen doorvoeren. In een SEO quickscan kijken wij onder andere. naar de volgende onderdelen:

  • Beveiliging van de website
  • Toegankelijkheid voor zoekmachines
  • Structuur van de website
  • Content op de website
  • Performance van de website

Vraag nu de gratis SEO quickscan aan

Ga vandaag nog aan de slag met jouw website! Vraag nu een SEO quickscan aan en ontvang het rapport de volgende dag gratis in jouw mailbox.

Wil je serieus aan de slag met online marketing?

Een SEO quickscan biedt de perfecte basis voor online marketing. De scan zorgt nog niet voor nieuwe klanten, maar geeft wel een goed beeld van de potentie van jouw website. Wat is er al goed? En wat zijn de verbeterpunten? Om meer bezoekers te trekken is het onder andere belangrijk om jouw aanbod slim en overtuigend te presenteren. Wil je advies hoe je dit zou kunnen doen?

Wij leveren online marketing diensten die jouw bedrijf een boost kunnen geven.
  • Online marketing analyse
  • Contentstrategie
  • Online business consultancy

In een gemakkelijk overzicht kun je precies zien wat wij voor elke dienst leveren. Zo heb je meteen een goed beeld wat voor jou interessant kan zijn.

Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Kan jouw business een online boost gebruiken?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Is de SEO quickscan wel echt gratis? Of zit ik ergens aan vast?
Een SEO quickscan is echt helemaal gratis. Je zit nergens aan vast. Dus dat is mooi :-)
Is de SEO quickscan een persoonlijk advies? En heb ik er echt wel wat aan?
Wij gebruiken geavanceerde software om jou een goed rapport te kunnen toesturen. Dit rapport is dus met software gegenereerd, maar wel volledig toegespitst op jouw situatie. Wil je echt persoonlijk advies? Neem dan eens contact met ons op.
Krijg ik meer bezoekers als ik alle aanbevelingen heb doorgevoerd?
Zo simpel gaat het niet, maar je bent al wel goed op weg. Want goed opgezette websites krijgen van Google een voorkeursbehandeling in de zoekresultaten.
Kunnen jullie mij helpen met het verbeteren van mijn website?
Zeker. Wij kunnen meedenken en jouw huidige website verbeteren. Als je wil kunnen wij je ook helpen met een nieuwe website.
chevron-down