Social content creatie voor jouw merk

Met goede social content vertel je het verhaal van jouw merk. Zo kun je mensen bij je merk betrekken – of hen overtuigen om iets te kopen. Samen kunnen wij bepalen welke social content voor jouw merk relevant is en hoe je deze het best communiceert.

Hoe ga je aan de slag met goede content voor social media?

Met goede content voor social media geeft je een kijkje in jouw keuken. Je kunt laten zien wie er bij je werken en zorgen voor interactie met je volgers. Daarnaast kun je met goede social content jouw filosofie uitdragen en je merk versterken. Kortom, de juiste content levert veel op.

 

Maar hoe zorg je nou voor goede content voor social media? Het wordt namelijk saai om alleen maar te laten zien wat je eerder hebt gedaan. Begin daarom met het creëren van diverse thema’s. Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Of: wat is jullie een mening? Die laatste vraag is interessant voor jou én jouw doelgroep als je bezig bent met het ontwikkelen van een nieuw product. Of post een aanbieding speciaal voor jouw volgers. Goede dynamische content zorgt voor een goede betrokkenheid, en uiteindelijk meer nieuwe volgers.

Be organized

Geen gehannes meer met het wekelijks posten op social media. Met de juiste aanpak en middelen ben je zo up and running

let’s meet >

Automatiseer je social content voor Instagram, Facebook & Pinterest

Zorgen dat je bedrijf zichtbaar is en blijft. Dat is een belangrijke, maar tijdrovende klus. Parel & Moer kan je helpen met een goede social content en planning, waarbij je op het juiste moment de juiste content deelt. Met de juiste middelen is dit voor een groot gedeelte ook nog te automatiseren. Handig toch?

 

We kunnen bijvoorbeeld voor een maand content voor je creëren en klaarzetten op Facebook, Instagram en Pinterest. Ook laten we je zien hoe je dit vervolgens zelf kunt doen. Zo kun je het maken en delen van content beter inplannen binnen je huidige werkzaamheden.

Waarom online marketing advies van Parel & Moer?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Up-to-date vakkennis
  • Netwerk van specialisten
  • Brede en specialistische marketingkennis
  • Eén aanspreekpunt