Adverteren op Social Media

Wil je adverteren op de grootste socialmediakanalen, zoals Facebook en Instagram? Parel & Moer regelt het voor je. Vanuit de juiste strategie helpen we om – met behulp van Social Media adverteren – de doelstellingen van jouw merk of bedrijf te bereiken.

parel-en-moer-icon
Concept
De boodschap van jouw advertentie is doorslaggevend. De basis hiervoor is een goed concept, gericht op de doelgroep die jij wil bereiken. Facebook biedt verschillende mogelijkheden om precies die doelgroep te benaderen die jij zoekt. 

parel-en-moer-icon
Campagne opbouw
Wil je meer relevant verkeer naar jouw website? Of meer conversie? Afhankelijk van jouw doelstellingen bouwen we de campagne op. Daarbij verzorgen we beeldmateriaal en teksten op de gewenste advertentieformaten. Ook zorgen we voor variëteit, zodat je het campagnemateriaal kunt rouleren. Zo blijft jouw advertentie opvallen, wat goed is voor het resultaat. 

parel-en-moer-icon
Optimalisaties
Een campagne op Facebook en Instagram werkt pas écht goed als je continu blijft optimaliseren. Door te monitoren en af en toe kleine slimme verbeteringen aan te brengen, halen we het maximale uit jouw budget. Elke maand ontvang je een rapport van Parel & Moer. Zo heb je een goed overzicht van de prestaties van jouw campagne. 


Nieuwsgierig? In een vrijblijvend gesprek kunnen we bespreken wat Social Ads voor jouw merk of bedrijf kan betekenen. 

Onze andere online marketing services