logo

Digital 
Creative 
Development.

Professionele webshop laten maken?

Wij bouwen aantrekkelijke conversiegerichte webshops, die zorgen voor meer verkoop. Ingericht met genoeg features om jouw klant te overtuigen van jouw service en aanbod. Wil jij zo’n webshop laten maken, die ook nog eens snel is? Wij maken een webshop op maat, speciaal voor jou. 
woocommerce

WooCommerce webshop

Voor al onze webshops maken wij gebruik van WooCommerce. Een goede basis voor een op maat gemaakt webshop, met genoeg mogelijkheden voor de toekomst. 
lines
seo

Zoekmachine optimalisatie

Een snelle webshop heeft direct invloed op het aantal conversies. Elke webshop leveren wij met snelle hosting en de juiste caching- en optimalisatietools.
lines
connect

Externe koppelingen 

De webshop koppelen met diverse externe systemen? Dat kan! Wij kunnen jouw webshop koppelen met diverse boekhoudsystemen, marketplaces en POS-systemen. 
lines
speed

Snelheid voor meer verkoop

Al onze webshops worden opgeleverd met een basis SEO-pakket. Wil je hier meer uithalen? Dan helpen wij je graag met een goede strategie voor jouw webshop.
lines

Marketingtools voor jouw webshop

Een goede webshop is vaak pas het begin. Wij kunnen jou verder ondersteunen om online verder te groeien. Met het juiste advies en marketingtools kunnen wij jouw online verkoop stimuleren. 
  • Landing pages voor advertenties
  • E-mailings als marketinginstrument
  • Integratie Social Shops
  • Cross-selling & upselling tools

Webshops waar wij trots op zijn

Een greep uit de webshops die wij de afgelopen twee jaar hebben afgerond. Webshops met een eigen karakter en marketingtools om potentiële klanten te overtuigen.
Op maat
v.a.
€3750,-
Dreamboat
puc-webshop
Puc
sur-atelier-webshop
Sur Atelier
frontz-webshop
Frontz

Onze werkwijze

1
Al onze projecten bevatten duidelijk stappen. Van strategie tot realisatie, zodat jij per fase weet wat je kunt verwachten. 
2

Wij zijn transparant in de kosten. Je ontvangt vooraf een duidelijk overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3
Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Met een goed onderhoudsplan en focus op de toekomst om jou verder te helpen. 
chevron-down