Wil je een website of webshop laten maken?

Op zoek naar een website of webshop die werkt? Wij leveren websites en webshops op maat die niet alleen goed werken, maar er ook nog eens overtuigend uitzien. Vanuit Haarlem helpt Parel & Moer merken en bedrijven al sinds 2008 met websites, webshops en landingspagina’s.

WordPress website en WooCommerce webshop op maat

Elke website is bij ons maatwerk. Dat is wat Parel & Moer doet. Voor elke website bouwen wij eigen templates. Ook voor jou. Zo weet je zeker dat jouw website one of kind is.

Wij werken uitsluitend met WordPress en WooCommerce. WordPress is een ideale oplossing voor websites en landingspagina’s voor kleine tot middelgrote ondernemingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt gebruikmaken van vele plug-ins, die eenvoudig te implementeren zijn. Combineer je WordPress met WooCommerce? Dan heb je de perfecte oplossing voor een webshop.

 

Waar moet een website of webshop aan voldoen?

Goede customer journey

Een customer journey is het pad dat potentiële klanten bewandelen als ze op zoek zijn naar een dienst of product dat jij aanbiedt. Dit begint al als jouw dienst of product in de zoekresultaten van Google verschijnt. Een goede customer journey wekt interesse, verbindt en zorgt voor betrokkenheid en vertrouwen.

Duidelijke doelstellingen

Je hebt vast een idee wat de doelstellingen van jouw website of webshop moeten zijn. Maar om deze doelstellingen te realiseren is alleen wel iets meer nodig. Het in kaart brengen en meetbaar maken van KPI’s (key performance indicators) is een belangrijke eerste stap.

Conversiegericht

Een conversiegerichte website is zo ingericht dat deze is geoptimaliseerd voor jouw doelstellingen. Zo kan het plaatsen van een bestelling, inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte een belangrijke conversie zijn die je graag wilt behalen.

Mobielvriendelijk

Een mobielvriendelijk website is tegenwoordig vrij standaard. Daarbij is het van belang om te kijken hoe content het best getoond kan worden. Bezoekers navigeren anders op een mobiele versie dan op een desktopversie van je website.

Snelle laadtijd

Een goed presterende website voldoet aan bepaalde technische randvoorwaarden. Dit is bevorderlijk voor de snelheid van jouw website – en daarmee voor de vindbaarheid. Google houdt namelijk van websites die snel laden. En jouw (potentiële) klanten ook.

Vindbaarheid

Een goed vindbare website is technische goed op orde, en is tevens afgestemd op het zoekgedrag van jouw potentiële klanten. Op basis van een zoekwoordenanalyse weet je welke zoekwoorden het beste scoren. Ook geeft het inzicht bij welke zoekwoorden de concurrentie minder is. 

Waarom is een conversiegerichte website of webshop belangrijk?

Een conversiegerichte website heeft een duidelijk doel. Het ultieme doel voor de meeste websites en webshops: zorgen voor meer klanten. Maar hoe bereik je dat? Niet iedereen wordt namelijk meteen klant. Het kan zelfs zo zijn dat potentiële klanten pas maanden later besluiten gebruik te maken van jouw dienst of product.

Het is daarom belangrijk om een goede flow in je website te hebben. Een website die de bezoeker meesleept in jouw visie, jouw verhaal of jouw aanbod. Een wesbite waar je bovendien jouw doelen hebt geïntegreerd en meetbaar hebt gemaakt. Zo kan een potentiële klant vertrouwd raken met jouw bedrijf en kun jij datgene communiceren wat voor jouw doelgroep zo belangrijk is. Verbinden is een essentieel onderdeel van de strategie voor jouw website.

Hosting

Elke website en webshop die Parel & Moer oplevert wordt bij voorkeur geplaatst op een server van Siteground. Deze hostingleverancier verzorgt hosting voor WordPress websites en wordt specifiek door WordPress aangeraden als één van de beste in de wereld.

Google Analytics voor het inrichten van je doelen

Elke website leveren wij het liefst op met een goed ingesteld statistiekenpakket van Google Analytics. Zo kunnen we de volgende onderdelen voor je instellen:

 • Filteren van intern verkeer
 • Uitsluiten van spam
 • Bijhouden van zoekopdrachten (mits je website een zoekveld heeft)
 • Instellen van conversiedoelen en trechters
 • Koppeling instellen met Google Search Console
 • E-commerce data instellen (mits je een webshop hebt)

Heb je behoefte aan meer tracking en wil je ook bijhouden waar bezoekers op klikken? We kunnen altijd een plan op maat maken.

Online marketing advies als een goede start

Online marketing advies kan soms een eerste goede stap zijn. Zo kunnen we bekijken hoe jouw marketinginstrumenten passen in een holistische aanpak. Parel & Moer helpt bedrijven met het maken van duidelijke marketingkeuzes en het effectief inzetten van diverse marketingmiddelen.

Waarom online marketing advies van Parel & Moer?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Up-to-date vakkennis
 • Netwerk van specialisten
 • Brede en specialistische marketingkennis
 • Eén aanspreekpunt