logo

Digital 
Creative 
Development.

Website 
op maat 
laten maken?

Wil jij een website op maat laten maken? Wij bouwen snelle, goed vindbare en gebruiksvriendelijke Wordpress websites met een verhaal. Jouw verhaal, om precies te zijn. Het verhaal waarmee jij je onderscheidt van de concurrentie. Wil jij zo’n Wordpress website, die bij past bij jouw bedrijf of merk? Wij maken een website op maat, speciaal voor jou. 
Wordpress

Wordpress, het ideale platform

Voor al onze websites maken wij gebruik van Wordpress. Met duurzame code zorgen wij voor snelle en onderhoudsvriendelijke websites op maat. 
lines
seo

Zoekmachine optimalisatie

Al onze websites worden opgeleverd met een basis SEO-pakket. Wil je hier verder mee aan de slag? Dan helpen wij je graag met gepaste ondersteuning. 
lines
database

Dynamische content

Reviews, verkooplocaties en FAQ. Dat zijn voorbeelden van actuele dynamische content. Wij zorgen ervoor dat jij deze content makkelijk up-to-date kunt houden. Afgestemd op jouw organisatie.
lines
speed

Snelheid voor elke website

Snelheid is essentieel voor websites. Elke website leveren wij met snelle hosting en de juiste caching- en optimalisatietools. Zo is Google ook weer blij.
lines

Onze aanpak voor een website op maat

Een goede start voor elk design

Elk project start bij ons met een goed uitgewerkte blueprint. In deze schematisch weergave van de website houden wij rekening met de SEO architectuur, functionaliteit en de communicatie. 

De perfecte toon en boodschap

Is het duidelijk wat jij te bieden hebt? Wij helpen je bij het vinden van de perfecte toon en boodschap. Zo werken wij met fotografen en tekstschrijvers, die samen met ons zorgen voor het juiste beeld en een heldere boodschap.

De juiste tools voor het juiste moment

Een bezoeker is niet meteen een klant. Door jouw bezoekers naar waarde in te schatten, kunnen wij optimaal inspelen op hun wensen en behoeften. Met de juiste communicatietools zijn ze klaar om in de toekomst wel klant te worden. 

Websites op maat waar wij trots op zijn

Een greep uit de projecten die wij de afgelopen twee jaar hebben afgerond. Projecten met een eigen verhaal en een eigen unieke op maat gemaakte website. 
Op maat
v.a.
€1875,-
Ravecruitment-website
Ravecruitment
postnl-landingspage
PostNL
het-is-netwerken-website
Het is Netwerken
walden-grene-website
Walden Grene
Fresh-Genie-website
Fresh Genie
Meyboom-website
Meyboom

Onze werkwijze

1
Als onze projecten bevatten duidelijk stappen. Van strategie tot realisatie, zodat jij per fase weet wat je kunt verwachten. 
2
Wij zijn transparant in de kosten. Je ontvangt vooraf een duidelijk overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
3
Wij gaan voor langdurige samenwerkingen. Met een goed onderhoudsplan en focus op de toekomst om jou verder te helpen. 

Marketingtools op maat

Een krachtige website, speciaal voor jou op maat gemaakt, is een goede start. Vervolgens kunnen we jou online verder helpen groeien. Met het juiste advies en slimme marketingtools kunnen wij jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. 
  • Landing pages voor advertenties
  • E-mailings als marketinginstrument
  • Automatiseren van processen
  • Verzamelen van leads
rave-website-animation

Animaties voor meer dynamiek en ondersteuning van jouw boodschap.

Animaties kunnen soms net het verschil maken. Bijvoorbeeld een animatie die een boodschap of proces verduidelijkt. Of subtiele dynamische bewegingen die datgene accentueren wat de aandacht verdiend. Wij maken animaties die ertoe doen. Wil jij een animatie speciaal voor jou op maat laten maken?
chevron-down