logo

Digital 
Creative 
Development.

Website 
op maat 
laten maken?

Wij bouwen snelle, goed vindbare en gebruiksvriendelijke Wordpress websites met een verhaal. Jouw verhaal, om precies te zijn. Het verhaal waarmee jij je onderscheidt van de concurrentie. Wil jij zo’n Wordpress website, die bij past bij jouw bedrijf of merk? Wij maken een website op maat, speciaal voor jou. 
Wordpress

Wordpress, het ideale platform

Voor al onze websites maken wij gebruik van Wordpress. Met duurzame code zorgen wij voor snelle en onderhoudsvriendelijke websites. 
lines
seo

Zoekmachine optimalisatie

Al onze websites worden opgeleverd met een basis SEO-pakket. Wil je hier verder mee aan de slag? Dan helpen wij je graag met gepaste ondersteuning. 
lines
database

Dynamische content

Reviews, verkooplocaties en FAQ. Dat zijn voorbeelden van actuele dynamische content. Wij zorgen ervoor dat jij deze content makkelijk up-to-date kunt houden. 
lines
speed

Snelheid voor elke website

Snelheid is essentieel voor websites. Elke website leveren wij met snelle hosting en de juiste caching- en optimalisatietools. Zo is Google ook weer blij.
lines

Klaar voor slimme marketingtools?

Een krachtige website is een goede start. Vervolgens kunnen we jou online verder helpen groeien. Met het juiste advies en slimme marketingtools kunnen wij jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. 
  • Landing pages voor advertenties
  • E-mailings als marketinginstrument
  • Automatiseren van processen
  • Verzamelen van leads

Websites waar wij trots op zijn

Een greep uit de projecten die wij de afgelopen twee jaar hebben afgerond. Projecten met een eigen verhaal en een eigen unieke website. 
Wil je écht goed van start met een nieuwe website?
Doe dan eerst dit.
postnl-landingspage
PostNL
het-is-netwerken-website
Het is Netwerken
walden-grene-website
Walden Grene
Meyboom-website
Meyboom
Fresh-Genie-website
Fresh Genie
globe hairlounge
Globe Hairlounge

Onze werkwijze

1
Als onze projecten bevatten duidelijk stappen. Van strategie tot realisatie, zodat jij per fase weet wat je kunt verwachten. 
2
Wij zijn transparant in de kosten. Je ontvangt vooraf een duidelijk overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
3
Wij gaan voor langdurige samenwerkingen. Met een goed onderhoudsplan en focus op de toekomst om jou verder te helpen. 
chevron-down