Wil je een website of webshop laten maken?

Op zoek naar een website of webshop die werkt? Parel & Moer heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing, design en webdevelopment. Wij leveren websites en webshops die niet alleen goed werken, maar er ook nog eens overtuigend uitzien. Vanuit Haarlem helpt Parel & Moer merken en bedrijven al sinds 2008 met websites, webshops en landingpages. 

parel-en-moer-icon
Wordpress & WooCommerce 
Wordpress is een ideale oplossing voor websites en landingspagina’s voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Niet voor niets is meer dan 30% van alle websites wereldwijd gebouwd in Wordpress. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Je kunt gebruikmaken van vele plug-ins, die eenvoudig te implementeren zijn. Dit maakt Wordpress een goede investering voor de toekomst.

Combineer je Wordpress met WooCommerce? Dan heb je de perfecte oplossing voor een webshop. Zo kun je jouw marketing en verkoop een boost geven.
 

parel-en-moer-icon
Maatwerk
Elk merk is uniek. Daarom verdient elk merk een unieke site. Dat is wat Parel & Moer doet. Voor elke website kunnen wij eigen templates bouwen. Ook voor jou. Zo weet je zeker dat jouw site one of kind is. Wij zorgen dat jouw site aansluit bij de uitstraling en doelstellingen van jouw merk.

parel-en-moer-icon
SEO
De vindbaarheid van websites nemen we serieus. Zo zorgen we dat de opbouw van jouw site voldoet aan de laatste standaarden van Google. De pagina’s worden logisch opgebouwd met de juiste titels en meta-gegevens. Daarnaast houden wij ook rekening met de snelheid van jouw website. Google houdt namelijk van websites die snel laden. En jouw (potentiële) klanten ook.